»

Vi har sat kommunikation og
salg ind på samme kontor

Her på bureauet har vi sat kommunikation og salg ind på samme kontor. Vi ser nemlig de to discipliner som forbundne kar – hvor forståelse for hvad ”den anden afdeling” laver, er det bedste fundament for at tiltrække, fastholde og udvikle dine kunder, så du får bedst ROI ud af dine salgs- og marketingaktiviteter. Vi er en netværksvirksomhed –  bestående af dygtige kreative, der tæller både designere, forfattere, filmfolk, strateger samt erfarne reklamefolk og mange andre spændende mennesker.

Som kunde hos os, bliver du alene betjent af erfarne senior folk. Vi har selv hands on og overlader ikke kontakten og arbejdet til mindre erfarne medarbejdere.

Vores opgave

Vi kan forbedre vores kunders konkurrenceposition i en verden hvor alle efterhånden har adgang til præcist den samme produktionsteknologi – hvor virksomheder i stigende grad producerer mere og mere identiske produkter. Vi har stærk fokus på forretningsforståelse og bundlinje, og på hvordan vi kan bidrage til at udvikle din forretning. 

For os handler om at finde - før vi finder på. Finde de gode historier i virksomheden – og derefter kommunikere dem effektivt og synligt.